Office manager

Officemanager (man/vrouw), 2 tot 3 dagen per week

Plaats

Rotterdam

Opleiding

min. HBO Bachelor

Type

vacature

Uren PER week

Start Deeltijd – 16-24 uur

Wie zijn wij?

Tiledmedia is een jonge startup uit Rotterdam. We bouwen ’s werelds meest geavanceerde oplossing voor streaming van Virtual Reality en panoramische video op hele hoge kwaliteit. Onze klanten zijn wereldleiders en in het verspreiden van VR-content – zowel startups als gerenommeerde mediabedrijven. Onze oplossing heft twee componenten: een SDK voor integratie in applicaties, en een cloud-platform voor contentbewerking. We hebben ook onze eigen apps voor de Gear VR (Virtual Reality) en voor Android devices (panoramische video), waarmee we de kracht van onze technologie kunnen demonstreren. We groeien snel, en zoeken nieuw talent dat ons komt versterken in het monumentale Industriegebouw in Rotterdam.

Waar zijn we naar op zoek?

Jij bent de spin in het web die het leuk vindt om je collega’s werk uit handen te nemen. Jij hebt lef, een proactieve instelling, trekt werk aan en maakt jezelf snel onmisbaar. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf, daardoor krijg jij de ruimte om je werkzaamheden op jouw manier te doen. Verantwoordelijkheid en eigen initiatief worden gewaardeerd en aangemoedigd. Dit is jouw kans het verschil te maken en met ons mee te groeien.

Als Officemanager hou jij je voornamelijk bezig met het leveren van toegevoegde waarde op onze projecten, salesactiviteiten, recruitmentactiviteiten, inkoop & administratie en ben je het gezicht naar buiten voor afspraken. Hierin heb jij een praktische en coördinerende rol. Naast je administratieve en coördinerende vermogen, beschik je ook over een commerciële instelling en help je mee in het vormgeven van commerciële uitingen, bijhouden van de website, social marketing en wat er zoal meer van het bord van de rest van het team valt. Jij kunt laten zien wat je in huis hebt en de verwachting is dat je binnen een jaar op een fulltime werkweek gaat komen (als je dat ambieert) aangezien we stevig plannen te groeien.

wat verwachten we van je?

Je bent een enthousiaste, sociaal vaardige en proactieve man/vrouw met een “can-do”-mentaliteit die het leuk vind om anderen te helpen maar ook zelf het nodige initiatief neemt. Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren in het Nederlands en in het Engels. Je hebt affiniteit met Virtual Reality of technologie in het algemeen en vindt het leuk om je eigen rol in te richten (self-starter). Je voelt je thuis in een gemengd team zowel qua leeftijd als qua afkomst (onze voertaal is Engels) en schakelt makkelijk op management niveau.

Een succesvolle office manager man/vrouw heeft:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (in een relevante studierichting)
  • Uitstekende sociale vaardigheden
  • Een voorkeur voor werken in teams
  • Liefst een paar jaar werkervaring in een soortgelijke rol
  • Affiniteit met commercie, projectmanagement en marketing
  • Een goede beheersing van het Engels.

wat bieden we?

Een job in een dynamische en groeiende startup, gevestigd in het levendige Industriegebouw met leuke bars en restaurants, waar regelmatig borrels en events worden georganiseerd. We bieden een omgeving met flexibele werkuren, 30 dagen vakantie per jaar (bij full time) en een reiskostenvergoeding. Goede koffie, snacks en een dagelijks verse lunch maken deel uit van de werkvoorwaarden.

hoe solliciteer je?

Stuur een email met je motivatie en je CV naar hi@tiledmedia.com. Als je eerst wat informatie wilt voordat je solliciteert, dan kun je naar hetzelfde adres mailen.